De fleste mennesker, der kender mig vil sige, at jeg, i al almindelighed, et tolerant pige.
Men det er alt forandret.
Det startede med nødder. Ikke den type, du falder i kærlighed med, du forstår - jeg er positivt allergisk over for denne type nu. Nej jeg taler om jordnødder, cashewnødder, hasselnødder ... noget med en shell.
Som en, der kan afslutte en krukke med økologisk jordnøddesmør på et møde, kom denne opdagelse som et chok på kanten af det anafylaktiske.
Hvordan kunne det være?
"Har du haft nogen følelsesmæssige traumer eller stress for nylig?" Spurgte min læge.
Jeg spurgte hende, hvor længe hun havde fået, og hun sagde: "Ti minutter", så jeg modstræbende forkortet min historie om løgne, forræderi og hjerteløst desertering til en kortfattet "Ja".
Og når hun havde sikret, gennem en række scanninger og undersøgelser af diverse kropsvæsker, at mine tarme havde ikke taget op macramé og min livmoder var ikke om at droppe ud, hun kom til den konklusion, at jeg lider af fødevare intolerance.
Gill Baconnier intolerante over for mad? Det er et oxymoron af en diagnose.
Og det stoppede ikke der.
Jeg blev pludselig intolerante over for gluten, for, som synes poppe op i de mærkeligste steder: vinaigrette, chokolade, chips, øl ... faktisk, jeg har problemer med at finde noget at spise overhovedet.
Helsekost butikken er ingen hjælp. Deres triste lille lager af glutenfri produkter består af urin-farvet pasta, brød tekstur af fugtige sand og kiks, der er så dyre, at de bør være lænket til hylden.
Jeg kunne selvfølgelig få en godtgørelse fra Social Security til at gøre det muligt for mig at købe disse surrogat produkter forklædt som mad, men jeg har ikke modet til at udfylde alle formularer.
Så jeg formoder jeg bare nødt til at undvære, selvom jeg må indrømme, jeg glip af nødder.
Tja, de fleste af dem alligevel ...
Ingen kommentarer:
Send en kommentar